Super cadouri pentru aventurierii din viața ta

Super cadouri pentru aventurierii din viața ta

Team Dryfood21/12/20
Ai în jur vreun prieten care preferă să stea pe o saltea gonflabilă sub cerul liber decât într-o cameră comodă de hotel? Dacă nu îi împărtășești pasiunea, poate fi și destul de complicat să-I găsești un cadou care să-l încânte pe deplin. Pe Dryfood, avem multe produse care sigur îi lipsesc încă din rucsac. În continuare, o listă scurtă de idei cu care să-ți surprizi prietenii cu chef de ducă:

1. Kit de aprindere rapidă a focului https://dryfood.ro/collections/vesela-tacamuri-camping/products/set-aprindere-foc-furculita-gratar-pentru-camping . Setul pentru aprins focul și grătar de la producătorul suedez Light My Fire conține un amnar Swedish FireSteel 2.0 (ce poate fi folosit și pe timp de ploaie) și cremene, o bucată de iască din pin caraibian și o furculiță pentru grătar ce poate fi atașată cu ușurință la orice creangă folosind mecanismul de prindere din oțel inoxidabil.

2. Arzătorul Optimus Crux https://dryfood.ro/collections/arzatoare-camping/products/optimus-crux - Cu un preț foarte bun și o greutate neglijabilă, Optimus Crux este un arzător puternic, care generează 3.000 W, fiind în același timp remarcabil de ușor și compact. Datorită unui design revoluționar, Crux poate fi pliat repede și transportat la baza canistrei de combustibil.

3. Kitul de vase utra-rezistent de la Light My Fire https://dryfood.ro/collections/light-my-fire/products/meal-kit-2-0-set-cutii-alimente. Are 7 componente, practic toate obiectele de care ai nevoie pentru pregătirea și servirea mesei oriunde și oricând: două farfurii, o “furculingură” (furculiță, lingură, cuțit), o cutie mică, o cutie ovală cu închidere etanșă, un pahar gradat pliabil și o strecurătoare/tocător . Ideal pentru rucsac, ieșire cu barca, cu bicicleta, sau picnic.

4. Microfiltrul de apă Hiker Pro https://dryfood.ro/products/microfiltru-katadyn-hiker-pro. Ușor de folosit și de curățat și în cele mai grele condiții, Katadyn Hiker Pro este cel mai bine vândut filtru de pe piața outdoor-camping din Statele Unite. De dimensiuni reduse (cântărește numai 310 g), are o capacitate mare de pompare și elimină în siguranță bacteriile, chisturile microbiene și sedimentele din apă. Are, de asemenea, un preț foarte accesibil, în comparație cu restul echipamentelor atât de accesibile.

5. Setul de gătit Optimus Terra Camp https://dryfood.ro/collections/vesela-tacamuri-camping/products/set-de-gatit-optimus-terra-camp-4. Un kit de gătit din 7 piese, versatil și eficient, realizat din aliminiu dur anodizat, rezistent, recomandat grupurilor de 4 persoane. Schimbătorul de caldură special reduce timpul de fierbere cu 30% - ceea ce economisește considerabil combustibilul arzătorului folosit. Poate fi folosit în orice condiții.

6. Pachete alimentare - Un produs ideal pentru ieșirile cu rulota sau pentru persoanele care vor să fie sigure că au tot timpul o rezervă de mâncare sănătoasă:
- cu carne
- mixt (vegetarian+carne)

7. Filtrul de apă Katadyn Combi https://dryfood.ro/collections/katadyn/products/filtru-de-apa-katadyn-combi. Un filtru de cursă lungă, foarte eficient împotriva protozoarelor, bacteriilor, chimicalelor și gustului neplăcut al apei. Eficiența microbiologică a filtrului este extrem de mare, de aproape 100%. Din punct de vedere al raportului calitate - preț, Katadyn Combi este cel mai bun produs de pe piață.

8. Voucherul de cadouri Dryfood https://dryfood.ro/products/voucher-cadou-dryfood-ro - pentru că, atunci când nu ești sigur ce are deja în bagajul de drumeție și ce nu are, mai bine mergi la sigur și îl lași pe el să-și aleagă.

Lasă-ne un comentariu:

Durează puțin până la aprobarea comentariului.