News

Expediție în Aconcagua – cum se vede lumea de la 7.000 de metri

Team Dryfood17/3/19

Luna trecută, 10 români au urcat pe Cerro Aconcagua, într-o ascensiune organizată de clujenii de la Extreme Expeditions și sponsorizată de Dryfood.   

Misterul ghețarilor în mișcare

Team Dryfood 9/2/19

Cum ar fi să te uiți la un munte și acesta să înceapă brusc să se miște? O echipă de cercetători studiază fenomenul prin care anumiți ghețari se mișcă, în unele perioade, cu până la 10 metri pe zi.

”Am contribuit la milioane de excursii reușite pe munte”

Team Dryfood22/1/19

Anul acesta, producătorul Optimus 120 de ani de la înființare. De peste un secol, brandul suedez este sinonim cu arzătoarele portabile și aragazurile de camping.

(Aproape) tot ce trebuie să știi despre campingul pe timp de iarnă

Team Dryfood 9/1/19

Potecile libere, lumina cu totul diferită față de restul anului, peisajele pierdute în zăpadă fac ieșirile de iarnă cu totul diferite de cele din restul anului. 

Tehnici de supraviețuire în natură, la capătul lumii

Team Dryfood21/11/18

Doi exploratori ce în aparență nu au nimic în comun - Colin O’Brady, un american ajuns vedetă pe rețelele sociale (33 de ani), și Louis Rudd, căpitan în armata britanică (49 de ani) - , au pornit pe 31 octombrie într-o expediție dură, pe care nimeni nu a reușit-o până acum: traversarea Antarcticii fără niciun fel de ajutor.