Filtre de apă Katadyn de cursă lungă

Filtre de apă Katadyn de cursă lungă

Team Dryfood11/7/20

 

 

Filtrul de apa Hiker ProHiker Pro este, de ani buni, cel mai bine vândut filtru de apă din SUA, probabil datorită raportului calitate-preț mai mult decât corect. Are o suprafață de filtrare generoasă, care permite un debit mare de apă filtrată și efort minim de pompare. În plus, ceva rar, vine la pachet cu un set de diverse garnituri, care îl fac compatibil cu mai toate modelele de bidoane de pe piață.

Anul trecut, revista Backpackers a acordat filtrului de apă Hiker Pro premiul Best Buy, pentru că ”este versatil, solid și transformă aproape orice sursă de apă în apă potabilă, iar filtrul din cărbune activ elimină orice gust neplăcut”.

Deși sunt considerate perimate, pentru că implică un oarecare efort fizic, filtrele cu pompă vin cu avantajul de a putea extrage apă din bălți sau pârâuri strâmte.
Așa ajungem la Katadyn Pocket, cel mai apreciat filtru de apă pentru camping din lume.


Katadyn Pocket, filtrul de lux
Știți cum e când dați peste un produs care are numai review-uri de 5 stele, dar totuși costă așa mult, dar totuși vi-l doriți de atâta timp...? Cam așa e și cu Katadyn Pocket. Probabil cel mai lăudat filtru de apă din lume e departe de a fi ieftin, dar vine cu 20 de ani garanție și își face treaba în cele mai murdare condiții.

Cum functioneaza Katadyn Pocket

Față de cele mai multe filtre de apă pentru outdoor, care au componente din plastic, toate elementele mobile ale Katadyn Pocket sunt realizate din metal. Iar filtrul principal reține toate particulele mai mari de 0,2 microni (0,0002 mm), în condițiile în care majoritatea elementelor nocive din apă au peste 5 microni.

Offgridsurvival.com:
”Fie că îți petreci vacanțele cât mai departe de civilizație, fie că ești prepper sau pur și simplu te pregătești pentru ce e mai rău, știi că accesul la apă potabilă e esențial. Din mulțimea de filtre de apă pe care le-am încercat, pe unul singur m-aș baza într-o situație extremă sau într-o tură de mai multe zile: Katadyn Pocket. Îl am deja de trei ani în bagaj și nu n-am despărțit de el în niciuna din sutele de ieșiri în natură din timpul ăsta. E la fel de solid și de eficient ca în prima zi de folosire.”
Mountainsforeverybody.com
”Experții în supraviețuire vă vor confirma că filtrul Katadyn Pocket nu are termen de comparație pe piață. De altfel, este utilizat pe scară largă de forțele armate din întreaga lume.” 
Netluxury.com
”Are un preț mare, dar compensează cu garanția îndelungată, cu rezistența în timp și ușurința în utilizare. Cartușul intern din ceramică acoperit cu un strat poros de argint pur este conceput să filtreze până la 50.000 de litri de apă (ar acooperi consumul mediu de apă al unui adult timp de 70 de ani).”

Lasă-ne un comentariu:

Durează puțin până la aprobarea comentariului.