Voyager, un nou nume în meniul Dryfood

Voyager, un nou nume în meniul Dryfood

Team Dryfood 4/12/17

De săptămâna aceasta, pe dryfood.ro își fac loc încă 20 de sortimente de mâncare, sub un nou brand - Voyager Nutrition.

De peste 25 de ani, compania franceză Falières Nutrition produce mâncare deshidratată și pachete alimentare freeze-dried pentru turiști, alpiniști profesioniști și serviciile de urgență din mai multe țări, sub numele Voyager Nutrition. ”Un sfert de secol de experiență ne dă know-how-ul de a ne putea adapta perfect la nevoile specifice ale clienților noștri, fie că este vorba de atleți, sportivi amatori sau profesioniști din armată”, spune reprezentanții Falières. Compania este plasată într-o regiune împădurită și ferită de poluare din provincia Gasconia și are o capacitate de producție de circa un milion de pachete alimentare pe an. 

În momentul de față, Voyager este prezent pe piață cu patru game de produse:

- Freeze-dried Voyager: linia de mâncare liofilizată a producătorului francez include 50 de rețete gândite să satisfacă gusturi cât mai diverse. Cele 4 elemente esențiale ale tuturor felurilor de mâncare concepute de Voyager sunt: asigurarea unei diete echilibrate, hipercalorice și variate; greutate și volum cât mai mic; preparare rapidă și ușoară; ambalaj perfect vidat, ce este rezistent la manipulare și asigură un termen de garanție prelungit. Gama de mâncare freeze-dried este preferată atât de pasionații de outdoor, cât și de sportivii profesioniști din sailing, atletism sau alpinism. Pentru rehidratarea mâncărurilor liofilizate este nevoie de adăugarea a 200 ml de apă fierbinte (pentru plicurile de 80 g) sau a 360 ml (în cazul plicurilor de 160 g), moment în care ambalajul își dublează dimensiunile. O bună parte din mâncărurile marca Voyager au specificul diverselor bucătării internaționale - marocană (tajine vegetarian), indiană (orez indian cu pui), spaniol (paella cu pui și fructe de mare) sau francez (paste cu sos provensal).  

- Survival kits: pachete complete de mâncare deshidratată prin liofilizare, destinate marilor consumatori (lucrători din serviciile de urgență, diverse companii din acest domeniu). La realizarea kiturilor de mâncare de urgență este avută în vedere menținerea unui regim alimentar cât mai sănătos și echilibrat. Compania produce între 6.000 și 8.000 astfel de pachete zilnic, numai la comandă, nevoile fiecărui client fiind diferite (cu alte cuvinte, nu toate kiturile au același conținut).

- Vitcho: conserve calde. Ambalajul are un dispozitiv de încălzire în interior.

- Elanciel: gamă de mâncare instant liofilizată, hipocalorică, pentru cei care vor să aibă grijă la siluetă chiar și când depun efort fizic intens. 

Pentru început, la Dryfood vom porni cu 20 de sortimente din gama freeze-dried Voyager, urmând ca, pe parcursul anului viitor, să variem oferta. Poftă bună! 

Lasă-ne un comentariu:

Durează puțin până la aprobarea comentariului.